Châtel

Route naar Châtel

agandir - Reisroute naar Châtel
Châtel, gelegen in het hart van het skigebied Les Portes du Soleil, tussen Léman en de Mont Blanc, bevindt zich op 20 min. van de Zwitserse snelwegen,op 30 min. van het treinstation van Aigle op 1.50 uur van het internationale vliegveld van Genève Cointrin en op 45 min van het treinstation van Thonon-les-Bains.

GPS :

Breedte: 46.269966
Lengte: 06.840753

Met de auto:

Vanuit Frankrijk: volg de richting Genève, neem de afslag Annemasse, volg deze weg tot aan Thonon en neem vervolgens de richting Vallée d’Abondance/Châtel.

Vanuit Zwitserland: neem de richting Monthey - Grand Saint Bernard, verlaat de snelweg ter hoogte van Monthey (afslag Portes du Soleil), neem vervolgens de richting Morgins.


 

Met de trein:

Vanuit Frankrijk: het treinstation van Thonon ligt het dichtst bij het skioord. Een busdienst verzorgt de verbinding met het skioord.

Vanuit Zwitserland: het treinstation van Aigle verzorgt dagelijkse verbindingen met de luchthaven van Genève. Vanaf het station kun je een taxi naar het skioord nemen.

www.oui.scnf

www.cff.ch

 

Met het vliegtuig:

Het internationale vliegveld Genève Cointrin bevindt zich op 1.15 uur van Châtel. Je kunt Châtel bereiken per trein tot aan Aigle of Thonon en vervolgens per bus of per taxi.